Home » Curly Girl Menu

Curly Girl Menu

CG-menu voor de startende Pretty Curly Girl.
"Waar moet ik beginnen?", vraagt de startende Pretty Curly Girl zich af. Er is zo veel informatie om te verwerken. Speciaal voor jou heb ik een handige CG-menu gemaakt.

STARTER * FINAL WASH
Je start altijd met de Final Wash. Je haar moet brandschoon zijn. Alle build-up moet worden verwijderd. Je start de CG methode dus met schoon haar. Je gebruikt deze shampoo dus maar 1x. Alleen indien je een niet CG-approved product gebruikt moet je deze gang herhalen.

AMUSE * CO-WASH
De amuse is een heerlijk tussendoortje dat altijd kan.  Met een co-wash was je je haar met een conditioner. 

SIDE DISH * DEEP CONDITIONER
Het tussengerecht neem je niet altijd, maar is heerlijk 1x in de week. Met de deep conditioner voed je je haar intens en kan het er weer tegenaan.

MAIN COURSE * STYLING
Dan is daar eindelijk het hoofdgerecht. Dit gerecht bepaalt het gehele menu. Als het hier fout gaat is alles verpest. Maar wanneer je de juiste producten gebruikt zullen jouw krullen dagenlang tevreden zijn.

DESSERT * ANTI-FRIZZ
Het heerlijke toetje om je menu mee af te sluiten. Gebruik een serum om de gel cast eruit te crunchen of om wat pluis mee weg te krijgen.

Vervolgens wandel je het restaurant uit en laat je jouw haar aan de lucht drogen of gebruik de diffuser.

Bon appétit krullenbollen!

* PCG staat voor de Pretty Curly Girl producten. Maar als Curly Girl zijn we gewend om verschillende merken te combineren. Dus mix en match producten van PCG met andere  merken om zo jouw perfecte combinatie te vinden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Petra Wieringa
een jaar geleden

Is dit product speciaal voor kapsalon of voor iedereen?
Gr petra

Suzi
6 maanden geleden

Hoi! Deze krullenbol wil dit graag eens starten! De 1e shampoo is slechts 1 behandeling toch? Is daar de hoeveelheid op afgestemd? En kan ik de lijn in klein verpakking proberen om een indruk te krijgen van de werking? Ik verneem graag! Groetjes Suzi