Home » Mix & Match

Mix & Match

Elke Curly Girl is op zoek naar het product dat altijd de perfecte krul geeft. Onze badkamer puilt uit van de haarproducten. Het is een raadsel voor de niet-krullenbollen in ons leven, waarom we zo veel producten nodig hebben.

Maar onze krullen zijn nu eenmaal niet statisch. Onze hormonen, het weer, de laatste knip- en/of verfbeurt hebben allemaal invloed op ons haar. Daarom hebben ze steeds wat anders nodig. De vraag is dan ook: wat hebben mijn krullen vandaag nodig?

Mix & match de producten van PCG met andere merken om jouw haar hetgeen te geven wat het nodig heeft. Zelf combineer ik de producten van merken als As I Am, Boucleme, Bouncecurl en Kinky Curl met de producten van Pretty Curly Girl. Misschien vind je het vreemd dat ik andere merken aanbeveel? Maar als krullenbol weet ik dat je nooit 1 merk gebruikt. Het mixen & matchen van diverse producten is nodig! Let wel op dat het product CG approved is. Heb je vragen over een product neem dan gerust contact met mij op.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Laurence Bonamie
6 maanden geleden

Hallo,

Ik heb zonet mijn bestelling ontvangen en ben klaar om aan de slag te gaan.
Maar ik weet niet wanneer ik de 'double the clay' moet gebruiken.
Dus ik start met de reset shampoo, dan een conditioner van mezelf, dan de leave in conditioner, dan magical flaxseed gel en dan het serum.
Moet de double the clay bij aanvang gedaan worden?

Groetjes,
Laurence